Customer Support Employee

Job description

Verzekeringswereld saai? Bij Openclaims vinden we van niet. Wij willen deze traditionele markt namelijk compleet veranderen. In het kort: we bedenken producten voor autoverzekeraars waarmee zij hun klanten écht blij maken, en waarmee verzekeraars tegelijkertijd een significante kostenbesparing realiseren. Dat doen we met een combinatie van topnotch tech en creatief denken.

Openclaims won in 2018 o.a. de Nederlandse en Europese Fintech Awards. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam werken we met een snelgroeiend team (20+ mensen) aan onze volgende stappen: groei en internationalisatie. Als Support Employee ben je samen met het support-team verantwoordelijk voor de service die wij aan eindklanten geven. 


Service bij Openclaims
Onderdeel van onze groei is het verbeteren van de service die wij eindklanten bieden. De basis is gelegd, het wordt nu tijd om te shinen. Dit betekent dat wij de beste technieken willen inzetten om klanten een ongeëvenaard 'digital first' proces te bieden. Kiest een klant er toch voor om te bellen, dan help jij deze klant op een fantastische manier weer verder. Een uitdagende setting waarin je direct ervaart hoe het is om bij een professionele en snelgroeiende Fintech scale-up te werken. De combinatie van het neerzetten van structuren met de vertaalslag naar de praktijk, maakt dit de ideale functie voor iemand die geïnteresseerd is in de nieuwste technieken om klanten een fantastische ervaring te bieden.


Jouw rol bestaat o.a. uit het:

  • Uitvoeren en verbeteren van onze serviceprocessen, over verschillende kanalen (Mail/Call/Chat/etc) voor alle verschillende platformgebruikers (eindklanten, herstelbedrijven en verzekeraars);
  • Het uitvoeren van voortgangscontroles en rapportages, zie je ergens een probleem ontstaan? Jij neemt het heft in eigen hand en krijgt de vrijheid om het probleem op te lossen;
  • Het aandragen van concrete verbeteringen aan onze serviceprocessen bij je team lead.
  • Je ondersteunt onze customer success managers bij het onboarden van verzekeraars & schadeherstellers. Je verbetert de FAQ en content voor herstellers, verzekeraars en klanten;
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Openclaims platform.

Requirements

Je volgt op dit moment een HBO of WO studie. Wat je studeert maakt niet uit, een scherpe geest en een absolute passie voor topservice en de motivatie om veel te willen leren vinden we belangrijker. 

Klanten snel op weg helpen en processen constant willen verbeteren maken deel uit van je dagelijkse werkzaamheden. Verder is overzicht creëren je 2e natuur en heb je een stevige interesse in techzaken zoals chatbots en AI.

Tenslotte wil je alle ons en outs weten over hoe het is om in een snelgroeiende scale-up omgeving te werken. Je kunt jezelf vloeiend in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling, uitdrukken. Daarnaast weet je hoe je een idee om moet zetten in actie: "Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het" is bij uitstek aan jou besteed. 

 

Werken bij Openclaims

 

  • Werken bij Openclaims betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt om zaken zelf op te lossen. Dit uiteraard gecombineerd met de juiste en goede begeleiding. Ons doel: zorgen dat jij het naar je zin hebt en je razendsnel ontwikkeld. 
  • Elke dag een fijne lunch aan onze 6 (!) meter lange tafel. Mooie kantoorborrels al varend over de Amsterdamse grachten.

Praktische zaken

We zoeken een gepassioneerde collega die 2 dagen per week ons Customer Service team wil ondersteunen. We werken met een vroege shift van 8:00 - 16:00 of 10:00 - 18:00 uur. Samen met het team maken we de planning altijd in overleg. Ben je vaker beschikbaar, geef dit dan aan in je sollicitatie. Bij voorkeur woon je in (de nabije omgeving van) Amsterdam.